Liefdegesticht

Meet the chef

Restaurant Liefdegesticht is niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin Bart Klomp samen met zijn team dagelijks hun vakidiotie etaleren.

Ons culinaire team

Ons culinaire team onder bezielende leiding van chef-kok Bart Klomp laat u graag genieten van rijke smaken en natuurlijk de laatste trends op culinair gebied.

Bart Klomp

"GOED ETEN VERHEFFEN TOT EEN RELIGIE"

Chef-kok Bart Klomp is zeker geen beginneling als het gaat om nieuwe bedrijven opstarten. Hij maakte deel uit van het team dat het eerste restaurant van François Geurds, “Ivy” (nu “FG”), heeft opgestart. Binnen 9 maanden behaalde het restaurant zijn eerste Michelin ster en ondertussen heeft het ook zijn tweede ster mogen ontvangen. Vervolgens vertrok hij naar Avant-Garde in Eindhoven waar hij voornamelijk verantwoordelijk was voor de patisserie. Dit restaurant is al meerdere jaren bekroond met een Michelin ster en hier heeft hij veel kennis opgedaan.

Uiteindelijk werd hij door Adrian Zarzo gevraagd om “Zarzo” mee op te starten. Als keuken-chef werd het doel om een mooie zaak neer te zetten wederom bereikt en dit succes werd dan ook beloond met een Michelin ster.

Al deze ervaringen worden nu samengebracht bij restaurant Liefdegesticht waar hij zichzelf op 31-jarige leeftijd chef-kok mag noemen. Kwaliteit, puur, eenvoud en creativiteit vormen de basis ingrediënten voor alle gerechten waar u van zult genieten. Restaurant Liefdegesticht is niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin Bart Klomp samen met zijn team dagelijks hun vakidiotie etaleren..