Liefdegesticht

Liefdegesticht deelnemer Smakelijk Breda Restaurantweek

22 februari 2018

Smakelijk Breda Restaurantweek

Smakelijk Breda organiseert in samenwerking met 14 culinaire restaurants de tweede editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek. Van vrijdag 2 t/m zondag 11 maart serveren de 14 culinairste restaurants uit de gemeente Breda een 4-gangenmenu voor slechts €35,- per persoon. Het doel van de restaurantweek is om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij één van de beste restaurants in Breda.

Reserveer nu bij Restaurant Liefdegesticht o.v.v. Breda Restaurantweek via: 076 201 2999

Beleving

Deze Bredase restaurantweek onderscheidt zich van andere restaurantweken door het aanbieden van een 4-gangenmenu. “Wil je écht een culinaire avond uit ga je tegenwoordig voor minimaal 4-gangen”, vertelt Dex Bos van Smakelijk Breda. “Tussengerechten zijn mijn persoonlijke favoriet. Hier heeft een chefkok weinig beperkingen en kan hij zijn volledige creativiteit kwijt. Die beleving willen we de gasten meegeven tijdens de Bredase restaurantweek”..

Exclusief

Aan de tweede editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek doen 14 restaurants mee, waaronder sterrenrestaurant Wolfslaar. “Voor de helft van de deelnemende restaurants in dit de enige restaurantweek waaraan ze deelnemen. Dat maakt de Smakelijk Breda Restaurantweek zeer exclusief”, aldus Bos. “Neem bijvoorbeeld Salon de Provence. Dit is één van de beste restaurants in Breda en doet voor het eerst sinds 18 jaar mee aan een restaurantweek. Daar ben ik trots op”.

Reserveren

Reserveren voor de Smakelijk Breda Restaurantweek kan alleen telefonisch via het desbetreffende restaurant ovv. Smakelijk Breda Restaurantweek. Geef bij uw reservering eventuele allergieën of dieet wensen aan, zodat het restaurant hier rekening mee kan houden. Een reservering wijzigen of annuleren doet u ook telefonisch. Reserveer op tijd want vol is vol!

Smakelijk Breda

Smakelijk Breda is een website over uit eten in Breda met ruim 20 duizend volgers. De Bredase eetsite is bijna 3 jaar geleden opgericht door journalist Dex Bos en heeft inmiddels ruim 100 aangesloten restaurants. Met het laatste culinaire nieuws, foodblogs over diners bij restaurants en een online restaurantgids wordt de Bredase eetcultuur dagelijks onder de aandacht gebracht.

Gerelateerde
berichten