Liefdegesticht

Restaurant Liefdegesticht

Welkom in het FOOD SANCTUARY van Nederland. In het hart van Breda bevindt zich de nieuwste culinaire hotspot van Nederland. Restaurant Liefdegesticht is een verlengde van Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster.

Niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin onze chef en zijn team dagelijks hun vakidiotie etaleren. Samen verheffen zij goed eten tot een religie.

Krankzinnig veel liefde voor lekker eten

In restaurant Liefdegesticht stelt iedereen alles in het werk om u een perfect gerecht en een unieke beleving te bieden. Iedereen is gek van lekker eten, waarbij eenvoudige gerechten met een rijke smaak centraal staan; geheel in de sfeer van de rooms-katholieke nonnen die hier vroeger leefden.

Mad love
for food

Alle gerechten zijn puur, vers, creatief en van hoge kwaliteit. Hier wordt het onverwachte zelfs overtroffen. En als u daarbij niet geniet van de heerlijke wijnen, dan begaat u pas écht een zonde.

motto

"Goed eten verheffen tot een religie"

Food sanctuary

Ons culinaire team, onder bezielende leiding van onze chef, laat u graag genieten van rijke smaken en de laatste trends op culinair gebied.